93 330 03 41 limpieza@olssa.es Intranet clients Castellà

|

Català
Desinfecció amb Ozó Mètode de treball Nosaltres Contacte

Neteja de empreses i oficines

OLSSA et gestiona la neteja de la teva oficina, empresa o despatx amb tota la garantia

Com empresa de neteja d'oficines i despatxos a Barcelona, ​​el nostre objectiu és, oferir un servei de qualitat. Per aquest motiu fem una anàlisi prèvia de les exigències de les superfícies, podent oferir als client un estalvi de costos i temps.

S'elimina la pols, la brutícia i les olors, realitzant a més del manteniment i desinfecció de les diferents àrees. OLSSA realitza neteges i desinfeccions de qualsevol superfície, com poden ser: 

 • Lavabos 
 • Àrees de descans 
 • Àrees de pas 
 • Zones d'alimentació 
 • Oficines 
 • Ascensors 
 • Vidres 

 • Un espai net i fresc, crea un ambient de treball saludable per als seus empleats i per als seus clients serà un espai de confort.

  En OLSSA pensem que un servei de neteja d'oficines i despatxos implica no només una neteja i desinfecció de les superfícies de les oficines i despatxos, sinó que haurà de transmetre seguretat i confiança fins i tot a través del olor que romangui en les estades.

  La neteja de les Oficines de les empreses a Barcelona és un dels serveis més sol·licitats tant per l'eficàcia dels nostres treballadors que són ràpids i de tota confiança com per la qualitat del servei. En tot moment es donen àmplies opcions d'horari per no pertorbar el funcionament normal de les instal·lacions a netejar, utilitzant la mecanització i la professionalitat dels nostres empleats.

  El nostre objectiu és, donar als nostres clients un servei de qualitat, competitiu i d'èxit. A més davant del COVID-19 OLSSA utilitzeu productes homologats pel Ministeri de Sanitat, per garantir una desinfecció total dels punts crítics. El nostre personal, degudament uniformat i amb una àmplia formació en salut i higiene i amb la utilització de productes químics, garanteix als clients de OLSSA, solucions davant de qualsevol adversitat.

  Treballem junts?

  Estem a un sol clic de oferir-te els millors serveis de neteja de barcelona

  Sol·licita pressupost

  COVID-19

  Tractament amb Ozó

  Donada la situació actual de laCOVID-19 recomanem realitzar un tractament de xoc ambiental amb Ozó per al seu lloc de treball, ja bé sigui empreses, oficines, despatxos, escoles, instituts, gimnasos, etc.

  El nostre mètode de treball

  Més de 35 anys Millorant la nostra forma de treballar, centrats en la contínua formació de l'Nostre equip i en el control de qualitat dels serveis que oferim.

  Coneix el nostre mètode de Treball