93 330 03 41 limpieza@olssa.es Intranet clients Castellà

|

Català
Desinfecció amb Ozó Mètode de treball Nosaltres Contacte

Neteja de comunitats i escales

Neteja i Manteniment de Comunitat de Veïns a mida

En les comunitats de propietaris, la neteja i el seu manteniment és un factor determinant per als seus habitants. Oferim una varietat d'horaris i sobretot la confiança en la nostra plantilla perquè el treball es realitzi amb seguretat, eficàcia i qualitat. Tenim una gran varietat de serveis per a la tranquil·litat i satisfacció dels veïns.

OLSSA ofereix un servei de neteja i manteniment integral de Comunitats de Veïns, garantint la conservació i la vida útil de les zones comunes de la Comunitat de propietaris, avançant-se a imprevistos que puguin ocasionar molèsties a la comunitat de veïns a Barcelona.

El nostre equip tècnic i personal posseeix els productes i maquinaria òptims per poder exercir en menor temps un servei correcte i de qualitat.

La neteja de les Comunitats de Veïns es compon de:

 • Neteja de l'Hall d'Entrada, replans i escales 
 • Neteja dels vidres de l'escala 
 • Neteja de l'Aparcament, Terrats i zones comunes 
 • Neteja les zones enjardinades i infantils 
 • Neteja i manteniment de les instal·lacions esportives 
 • Abrillantat dels paviments de la Comunitat de Veïns 
 • Eliminació de Graffitis 
 • Prevenció i control de plagues

 • El client transmet a OLSSA les seves necessitats, i OLSSA li ofereix les solucions, deixant el problema en mans professionals. És important que una empresa de serveis de neteja, tingui tota la documentació en regla, estar al corrent de les obligacions envers la Seguretat Social, tenir una assegurança de responsabilitat civil i comptar amb professionals qualificats.

  Hi ha treballs que s'hauran de realitzar de forma diària, com neteja dels paviments, Hall d'entrada i zona de contenidors. No obstant això, hi ha altres zones, com el escombrat de l'Aparcament o neteja tindran una freqüència mensual. El abrillantat de paviments i el control de plagues serà semestral o anual. Cada Comunitat de Veïns, depenent de la seva utilitat, ha de determinar el seu pla d'actuació.

  OLSSA ofereix als seus clients a Barcelona i zona metropolitana la millor neteja de comunitats de veïns a Barcelona.

  Treballem junts?

  Estem a un sol clic de oferir-te els millors serveis de neteja de barcelona

  Sol·licita pressupost

  COVID-19

  Tractament amb Ozó

  Donada la situació actual de laCOVID-19 recomanem realitzar un tractament de xoc ambiental amb Ozó per al seu lloc de treball, ja bé sigui empreses, oficines, despatxos, escoles, instituts, gimnasos, etc.

  El nostre mètode de treball

  Més de 35 anys Millorant la nostra forma de treballar, centrats en la contínua formació de l'Nostre equip i en el control de qualitat dels serveis que oferim.

  Coneix el nostre mètode de Treball