93 330 03 41 limpieza@olssa.es Intranet clients Castellà

|

Català
Desinfecció amb Ozó Mètode de treball Nosaltres Contacte

Neteja de vidres

Neteja professional de vidres en alçada i de difícil accés

OLSSA és una empresa especialitzada en neteja de vidres a domicili, vidres en alçada i tot tipus de vidres comptant amb professionals de tota confiança

El significat, d'uns vidres nets, és una imatge de professionalitat als que els veuen des de fora i per al que està dins és una gran satisfacció. És molt necessari poder comptar amb una neteja professional en cases o edificis.

Els vidres estan exposats a les inclemències meteorològiques, i pateixen les taques d'empremtes i de el tacte. Tot això resta visibilitat a l'exterior, el que resulta desagradable

OLSSA és especialista en eliminar taques de calç en els vidres, molt habitual en zones on l'aigua és més dura del normal o quan no s'ha realitzat un manteniment de neteja dels vidres adequat. Molts dels productes per tractar la calç, no solen ser efectius en la neteja de vidres. Una neteja professional i eficaç mantindrà els vidres en bon estat de conservació. OLSSA realitzarà la neteja dels vidres  
 • De qualsevol superfície 
 • De vidres en alçada

 • No importarà si es tracta de finestres d'unes oficines, d'una comunitat de veïns, d'un centre educatiu, de cases, de naus i fàbriques o d'un local comercial. Els resultats ens avalen, sent molts els clients que han comprovat la qualitat dels nostres treballs, amb uns preus competitius. Les relacions comercials solen durar anys. La nostra resposta d'actuació és ràpida i amb gran flexibilitat d'horaris, havent planificat prèviament els treballs amb una visita a les instal·lacions on s'han de netejar els vidres.

  OLSSA li ofereix un sistema eficient per a dur a terme la neteja de les finestres i superfícies envidrades d'oficina, despatx o empresa, en façanes i interiors. Pel que les superfícies envidrades estaran en perfectes condicions, permetent l'entrada de llum natural, el que serà molt apreciat dins de l'entorn laboral de la seva empresa. La neteja de Cristalls es realitzarà sempre en l'horari més convenient per al client.

  Eliminació de Grafits

  A les façanes l'èxit de neteja depèn de la porositat del material afectat i de l'antiguitat de l'agressió. Un cop recuperat el seu anterior estat, apliquem un tractament que protegeix i facilita posteriorment rehabilitacions d'una forma més còmoda i menys costosa.

  En els vidres el problema no només són les pintades, sinó també accions més agressives com ratllades profundes. Dependrà de l'tipus de vidre per poder recuperar l'estat anterior sense haver de canviar el vidre.

  Treballem junts?

  Estem a un sol clic de oferir-te els millors serveis de neteja de barcelona

  Sol·licita pressupost

  COVID-19

  Tractament amb Ozó

  Donada la situació actual de laCOVID-19 recomanem realitzar un tractament de xoc ambiental amb Ozó per al seu lloc de treball, ja bé sigui empreses, oficines, despatxos, escoles, instituts, gimnasos, etc.

  El nostre mètode de treball

  Més de 35 anys Millorant la nostra forma de treballar, centrats en la contínua formació de l'Nostre equip i en el control de qualitat dels serveis que oferim.

  Coneix el nostre mètode de Treball