93 330 03 41 limpieza@olssa.es Intranet clients Castellà

|

Català
Desinfecció amb Ozó Mètode de treball Nosaltres Contacte

Neteja de moquetes

El rentat de moqueta amb maquinaria i productes d'última generació per evitar contagis

És important que un professional s'ocupi d'una correcta neteja o rentat de la moqueta d'una oficina o establiment:

 • Mantenir l'estat de la moqueta, s'aconsegueix realitzant un manteniment i neteja professional continuat. D'aquesta manera s'evitarà haver de fer rentat a fons, que requereix un assecat de mínim 48 hores. 
 • Elimina de forma eficaç la brutícia, evita riscos de salut dels usuaris de les instal·lacions.

 • La neteja de la moqueta es determinarà en funció de la seva amplitud, les característiques i el trànsit a què estigui sotmesa.

  Els nostres Especialistes formats, coneixen perfectament els sistemes per al rentat de la moqueta i maneja eficaçment les màquines i els productes a aplicar, per aconseguir una neteja profunda.

  Per què és necessari efectuar un rentat de la moqueta periòdicament?

 • És important mantenir la bona imatge de la moqueta, i la neteja té un paper molt important en la impressió sobre els visitants. Una moqueta neta, farà sentir-se be al visitant i qualificarà la seva experiència com a positiva. 
 • Una moqueta bruta, no només perjudica la imatge de l'empresa, sinó que és un risc per a la salut dels usuaris de les instal·lacions, ja que acumula pols i àcars i hi ha el perill d'aparició de virus, bacteris i fongs. 
 • El rentat de la moqueta, ajudarà a allargar la vida de la moqueta. Són molts els avantatges que té instal·lar una moqueta en unes instal·lacions, per la seva sensació de calidesa i comoditat, però si no es cuiden, anirà perdent el color, la textura i altres propietats i serà un niu de contagis.

 • La neteja de la moqueta haurà de programar en funció del seu trànsit. Si la cura de la moqueta no és continuat, s'haurà de procedir amb una neteja amb aigua i detergents, el que portarà a un assecat de mínim de 48 hores, temps en el qual no es podrà trepitjar la moqueta.

  Els clients de OLSSA sol·liciten el rentat de la moqueta en profunditat amb una freqüència de mínim un cop a l'any, realitzant aspirats amb maquinària industrial diàriament.

  Treballem junts?

  Estem a un sol clic de oferir-te els millors serveis de neteja de barcelona

  Sol·licita pressupost

  COVID-19

  Tractament amb Ozó

  Donada la situació actual de laCOVID-19 recomanem realitzar un tractament de xoc ambiental amb Ozó per al seu lloc de treball, ja bé sigui empreses, oficines, despatxos, escoles, instituts, gimnasos, etc.

  El nostre mètode de treball

  Més de 35 anys Millorant la nostra forma de treballar, centrats en la contínua formació de l'Nostre equip i en el control de qualitat dels serveis que oferim.

  Coneix el nostre mètode de Treball