93 330 03 41 limpieza@olssa.es Intranet clients Castellà

|

Català
Desinfecció amb Ozó Mètode de treball Nosaltres Contacte

Neteja de final d'obra

La neteja de final d'obra per entrar a viure

El nostre equip es compon d'Especialistes de neteja per a treballs de final d'obra, utilitzant productes i maquinària professional.

Amb això garantim una neteja profunda de totes les zones que componen les instal·lacions dels nostres clients o de l'habitatge, sent ràpids i amb uns resultats impecables. S'eliminen totes les restes de pols, provocats per l'obra perquè la incorporació dels habitants sigui perfecta.

Una vegada que un client ens contacti, es realitzarà una valoració dels treballs. Quant estigui acceptat el pressupost, es realitzarà el servei el dia i hora acordada per part dels nostres especialistes.

Els Especialistes aportaran tots els productes i maquinaria necessària per poder dur a terme els treballs perquè la neteja de final d'obra resulti perfecta.

És convenient contractar una empresa de neteja per a la neteja de final d'obra, tenint en compte que una obra o reforma produeix una gran quantitat de pols, restes de guix, pintura o ciment, i requereix una neteja exhaustiva. Les restes de pols solen ser molt fins i es dipositen per tots els racons de la casa o instal·lacions, i és molt complicat eliminar.

Els nostres Especialistes s'encarreguen de netejar totes les zones, incloent vidres i finestres, paviments, banys, cuina, portes, persianes, aixetes, en resum, qualsevol element de l'estada, oficina, casa o local.

Quan hi ha hagut una reforma, on els mobles no han estat extrets, els nostres Especialistes s'encarreguen de retirar i protegir tot el mobiliari, electrodomèstic, o qualsevol element per realitzar una neteja a fons.

Per tots aquests motius, poder comptar amb una empresa especialitzada i la seva maquinària més apropiada, és una gran ajuda per aconseguir en el menor temps un resultat impecable.

OLSSA garanteix una neteja de final d'obra a Barcelona i zones pròximes ràpida i de qualitat.

Treballem junts?

Estem a un sol clic de oferir-te els millors serveis de neteja de barcelona

Sol·licita pressupost

COVID-19

Tractament amb Ozó

Donada la situació actual de laCOVID-19 recomanem realitzar un tractament de xoc ambiental amb Ozó per al seu lloc de treball, ja bé sigui empreses, oficines, despatxos, escoles, instituts, gimnasos, etc.

El nostre mètode de treball

Més de 35 anys Millorant la nostra forma de treballar, centrats en la contínua formació de l'Nostre equip i en el control de qualitat dels serveis que oferim.

Coneix el nostre mètode de Treball