93 330 03 41 limpieza@olssa.es Intranet clients Castellà

|

Català
Desinfecció amb Ozó Mètode de treball Nosaltres Contacte

Empresa de desinsectació

Fumingació, desinsectació i desratització en magatzems, fàbriques i pàrquings

Els insectes i escarabats poden arribar a ser fonts productores i transmissores de malalties a més de provocar grans molèsties als éssers humans i a les mercaderies que s'emmagatzemen. Els rosegadors consumeixen, destrueixen i contaminen gran quantitat d'aliments i ocasionen danys estructurals, provocant tot això perjudicis econòmics. Actuen a més com a font primària i hostes intermedis de diverses malalties. Una part fonamental de la neteja de magatzems a Barcelona així com en grans ciutats serà la desratització i desinsectació, especialment abans de l'estiu (paneroles, formigues, Abajas, vespes ...). Així que mantingui les seves instal·lacions en perfecte estat amb el servei de neteja integral de OLSSA. 

Treballem junts?

Estem a un sol clic de oferir-te els millors serveis de neteja de barcelona

Sol·licita pressupost

COVID-19

Tractament amb Ozó

Donada la situació actual de laCOVID-19 recomanem realitzar un tractament de xoc ambiental amb Ozó per al seu lloc de treball, ja bé sigui empreses, oficines, despatxos, escoles, instituts, gimnasos, etc.

El nostre mètode de treball

Més de 35 anys Millorant la nostra forma de treballar, centrats en la contínua formació de l'Nostre equip i en el control de qualitat dels serveis que oferim.

Coneix el nostre mètode de Treball