93 330 03 41 limpieza@olssa.es Intranet clients Castellà

|

Català
Desinfecció amb Ozó Mètode de treball Nosaltres Contacte

PROTOCOL DE NETEJA D'EMPRESES A GRANS SUPERFÍCIES

NETEJA DE GRANS SUPERFÍCIES

Una bona neteja de les empreses, transmet a el client una sensació de qualitat i es tradueix en productivitat. I amb el COVID, és encara més important, que les empreses de neteja, certifiquin una desinfecció total.

La neteja de grans superfícies, requereix que l'empresa de neteja, desenvolupi un Protocol de neteja i actuació, segons les necessitats de cada empresa a netejar. No és el mateix realitzar la neteja d'empreses en un edifici d'oficines, d'efectuar la neteja d'empreses, en un centre comercial, o d'empreses de grans superfícies, com estacions de trens o aeroports.

La neteja d'empreses en un centre comercial, es procedirà de dins cap a fora. Cada empresa serà netejada i desinfectada amb productes homologats per Sanitat, per garantir unes superfícies lliures de virus. Cada dia sens falta s'escombraran / aspiraran els paviments i es fregaran amb detergents adequats per a cada sòl. Les eines que s'utilitzaran, seran específicament per a la neteja de grans superfícies, com mochos, que poden cobrir més superfície i agilitzar els treballs, per als grans recorreguts com passadissos, es passarà una escombradora - fregadora per estalviar temps, i per a la neteja d'empreses, s'han d'aplicar productes desinfectants sense aclarits que deixen les superfícies netes, protegides i lliures de virus.

La neteja d'empreses en els edificis d'oficines, s'organitza d'una altra manera. Hi haurà equips que faran la neteja de les empreses, i hi haurà un exclusivament per a la neteja de les grans superfícies comunes. En aquesta zona és molt important desinfectar diàriament els punts vermells, i garantir una estada lliure de virus, tenint en compte que és una zona de molt trànsit de persones. Mantenir els paviments nets i desinfectats a les grans superfícies, és una missió molt molt important. Per a això s'instal·la a l'entrada de l'edifici, una catifa impregnada amb un producte desinfectant, que deixarà les soles de les sabates a l'entrar desinfectades. En cap moment farà malbé les sabates, ja que es tracta d'un producte eficaç, ruixant la catifa diàriament.

La neteja dels sanitaris de les grans superfícies i de les empreses, ha de realitzar-se perses vegades a el dia. És aconsellable per a mantenir la neteja dels vàters, instal·lar unes pastilles a les cisternes, perquè cada vegada, que es tiri de la cadena, la llosa quedi desinfectada.

En la neteja d'empreses de grans superfícies, s'han de tenir en compte altres serveis com

 

1 Desratització, desinsectació i desinfecció. Proliferació d'agents infecciosos, plagues de rates o insectes ... són problemes que poden succeir amb facilitat en una gran superfície. S'han d'evitar a tot preu, o ser eradicats amb rapidesa a l'ésser detectats.

 

2 Neteja de conductes de ventilació i sistemes de climatització. Donada la gran concentració de públic que es produeix diàriament en els centres comercials, els sistemes de ventilació juguen un paper fonamental en el manteniment de la salubritat ambiental. Per tant, han d'estar sempre tan nets com sigui possible.

 

 

3 Higiene ambiental i control de la qualitat de l'aire. Relacionat amb el punt anterior, la qualitat de l'aire, en general, ha de ser controlada de manera estricta en aquest tipus d'entorns tancats. Evitar l'acumulació de patògens i microorganismes perjudicials és tasca de l'empresa encarregada de la neteja de el centre comercial, i una feina que requereix treballadors especialitzats i tecnologia i procediments adequats. S'aconsella instal·lar màquines d'Ozó, per a realitzar tractaments ambientals amb Ozó diàriament a les hores nocturnes.

 

Per major control de la neteja d'empreses en grans superfícies, es desenvoluparà un Planning / APP amb les freqüències de neteja diàries i per equips, per evitar possibles oblits, ia més d'aquesta forma de podrà demostrar en tot moment, quan va ser l'últim servei realitzat a cada zona, ja que estarà apuntant.

Mantenir la neteja d'empreses en les grans superfícies ajudarà a les empreses que es trobin en aquests establiments, al fet que els seus clients prefereixin freqüentar unes estades que els garanteixi una neteja, desinfecció i lliure de bacteris, i no altres, les estades es trobin brutes. La higiene un senyal de civilització. 

Articles recents

Et mantenim informat sobre les últimes tendències en el sector de la neteja industrial i novetats en tractaments de desinfecció

ETEJA DE DE COL.LEGIS I ESCOLES A BARCELONA

La neteja general de col·legis de Barcelona no és gaire diferent de la neteja d'altres centres, però sí que cal tenir molt present que les persones que freqüenten els col·legis i escoles ...

La importància de la higiene als centres infan-tils o col·legis

Les escoles bressol són el primer punt de socialització dels petits de la família. La neteja d´aquests centres infantils o col·legis han d´estar molt controlada, assegurant una bona higiene per evitar contagis. La ...

TRACTAMENT AMB OZON

La desinfecció amb ozó s'han presentat com a solució per a molts comerços per garantir la seguretat als clients davant de la por al contagi per la COVID-19. Com es pot assegurar ...