93 330 03 41 limpieza@olssa.es Intranet clients Castellà

|

Català
Desinfecció amb Ozó Mètode de treball Nosaltres Contacte

Desinfecció amb Ozó per a una bona neteja de clíniques, hotels, col·legis, restaurants i vehi-cles

NETEJA DE CLINIQUES AMB OZÓ

La neteja ambiental amb ozó és perfecta per desinfectar i eliminar virus, bacteris, gèrmens, microorganismes i tot tipus de males olors en qualsevol espai de manera eficaç.

Els treballadors es trobaran més còmodes en ambients desinfectats, higiènics i polits, repercutint positivament en la producció i en els resultats finals. En la neteja d'espais com oficines, clíniques, hospitals, hotels, restaurants, residències de gent gran, tallers, fàbriques, cellers, etc. La neteja amb Ozó és un complement imprescindible. Si a més a més l'empresa està de cara al públic, els beneficis són evidents, ja que suposen evitar baixes laborals per contagis de malalties i un aire més purificat.

La desinfecció amb Ozó és clau, per purificar, desodoritzar i higienitzar qualsevol ambient, i pel fet que es tracta d'un gas, accedeix a tots els punts d'un espai.

Per tant, queda demostrat que la desinfecció amb Ozó representa un estalvi econòmic, a més d'una seguretat per als treballadors.

Instal·lació de Generadors d'ozó:

Un generador d´ozó és un aparell capaç de transformar l´oxigen (O2) de l´aire en ozó (O3).

Segons la necessitat de cada instal·lació, s'aplicarà el sistema de desinfecció amb Ozó més convenient.

 

Efectes de la desinfecció amb ozó

La desinfecció amb ozó elimina patògens en qüestió de segons a diferència d'altres desinfectants.

o Efecte bactericida: L'ozó actua contra els bacteris i els exterminen. També frena el creixement d'aquestes i impedeix que tornin a ressorgir.

 

o Efecte virulicida: Les molècules d'ozó actuen sobre els virus impedint que es puguin convertir els nostres paràsits i, per això, moren. D'aquesta manera s'evita contraure el virus com el de la grip o el coronavirus o refredat comú, altament contagiosos.

o Efecte fungicida: L'ozó és capaç d'acabar amb les espores i els fongs pels quals es reprodueixen.

 

Neteja i desinfecció amb ozó d'oficines

Les oficines són espais que generalment estan tancats i són utilitzats per una gran quantitat de persones. Aquestes persones quan una es refreda i acudeix al lloc de treball, contagia tota la plantilla, a més deixar els virus en totes les eines que es comparteixen. Instal·lant un generador d'Ozó, es mantindrà l'ambient renovat i desinfectat, deixant totes les superfícies totalment desinfectades.

Neteja i desinfecció amb ozó en hotels

Als espais molt transitats, és convenient instal·lar un generador d'Ozó per poder garantir una neteja i desinfecció amb Ozó d'aquests ambients. Per acabar la neteja de les habitacions, també és convenient fer una neteja i desinfecció ambiental amb Ozó, per garantir la desinfecció total de totes les superfícies de l'estada.

A més, el sistema d'ozó controlat en continu garanteix una higiene ambiental i una desodorització permanent.

Neteja i desinfecció amb ozó a restaurants, cafeteries i bars

La neteja i la desinfecció amb ozó en aquest tipus d'establiments destaca per fer una doble funció, purificant i desinfectant l'aire per acabar amb un ambient carregat, males olors i l'adhesió d'olors a la roba del client. D'altra banda, també té un gran poder de conservació dels aliments, cosa que allarga la vida útil de productes frescos com les fruites, el peix o la carn.

 

Neteja i desinfecció de vehicles amb ozó (cotxes, camions, autobusos, trens...)

Amb la neteja i desinfecció amb ozó en vehicles les seves molècules, essent gasoses, arriben als racons més complicats de la tapisseria i eliminen la càrrega contaminant de virus, bacteris i qualsevol altre patogen i les males olors. L'ozó es pot aplicar a cotxes particulars, camions, furgonetes, autobusos, trens, taxis….

L'ozó és especialment útil per desinfectar i netejar els conductes de l'aire condicionat o climatització, ja que s'hi acumulen molta contaminació biològica (virus, bacteris…) i altres substàncies que provoquen males olors, a més d'ambients més insalubres.

Neteja i desinfecció amb ozó a hospitals, clíniques i quiròfans

Es tracta d'espais freqüentats per molts malalts, i alguns tenen malalties contagioses, que es transmeten amb virus i bacteris, que no han d'atacar la resta de pacients

Com que l'aire és el principal mitjà de contagi, és important mantenir-lo net. Per aquest motiu una neteja i desinfecció amb Ozó és la millor forma de desinfecció, gràcies al seu elevat poder oxidant, que fulmina els bacteris

La neteja i desinfecció amb Ozó als lavabos, sales d'espera o quiròfans entre altres sales freqüentades impedeix que hi hagi contagis. La desinfecció amb Ozó també esterilitzarà els utensilis de les sales blanques i tota la seva superfície, una vegada realitzada la neteja amb productes desinfectants.

Neteja i desinfecció amb ozó a escoles

Per preservar la salut dels nens de qualsevol edat, és important mantenir un ambient net i lliure de virus i bacteris. Per tant, una neteja i desinfecció amb Ozó en aquests centres és fonamental.

L'empresa de neteja Barcelona haurà de poder aprovisionar els clients amb aquest tipus de generadors, per assegurar uns espais nets i lliures de gèrmens, aplicant una neteja amb Ozó. 

Articles recents

Et mantenim informat sobre les últimes tendències en el sector de la neteja industrial i novetats en tractaments de desinfecció

EMPRES DE NETEJA DE COL.LEGIS

L'empresa de neteja a Barcelona de col·legis ha posat en marxa unes mesures preventives i d'higiene davant del Covid, i l'empresa de neteja de col·legis ha tingut un paper importantíssim davant d'aquesta ...

NETEJA DE CLINIQUES AMB OZÓ

La neteja ambiental amb ozó és perfecta per desinfectar i eliminar virus, bacteris, gèrmens, microorganismes i tot tipus de males olors en qualsevol espai de manera eficaç.Els treballadors es trobaran més còmodes ...

NETEJA DE COL.LEGIS BARCELONA

La neteja general de col·legis de Barcelona no és gaire diferent de la neteja d'altres centres, però sí que cal tenir molt present que les persones que freqüenten els col·legis i ...