93 330 03 41 limpieza@olssa.es Intranet clients Castellà

|

Català
Desinfecció amb Ozó Mètode de treball Nosaltres Contacte

Amb quina freqüència ha de realitzar-se la Desinfecció amb Ozó per a la neteja d'empreses?

Amb quina freqüència ha de realitzar-se la Desinfecció amb Ozó per a la neteja d'empreses?

El que moltes persones no saben, és, que el Ozó és millor desinfectant que el clor i lleixiu. És una neteja alternativa i respectuosa amb el medi ambient. La desinfecció amb Ozó és molt efectiva, ja que elimina bacteris, gèrmens i altres microorganismes, i els virus. A més, aquestes molècules són capaces d'acabar amb les males olors. L'avantatge és, que no afecta el material i deixa les superfícies com noves i no altera les seves propietats ignífugues o d'aïllament acústic. Si es fa la neteja d'empreses amb la desinfecció amb Ozó quan el sistema d'aire condicionat està en funcionament, els conductes queden lliures de virus.

L'ús de l'Ozó és innombrable. Cada vegada més empreses i particulars descobreixen els beneficis d'aquest gas i decideixen contractar la desinfecció amb Ozó per a la neteja d'empreses i per a la neteja cases particulars.

Les empreses, com oficines, són zones de treball que solen estar tancades, i l'aire que es respira està concentrat. A més, el problema més important és que els treballadors utilitzen la mateixa impressora, hi ha els PUNT VERMELLS, com poms de portes, interruptors, baranes, ascensors, botons dels ascensors, superfícies de zones comunes, etc, el que porta a que hi hagi un alt risc de contagi. Per aquest motiu és important contractar una bona neteja d'empresa. La neteja i desinfecció s'ha de fer de forma convencional i tot seguit, fer una desinfecció amb Ozó.

En instal·lacions com un Coworking, o recintes tancats, és recomanable després de la neteja d'empresa, programar diàriament una desinfecció amb Ozó, deixant la màquina programada per a la nit. Així al matí a l'entrar, totes les superfícies de les instal·lacions, estaran perfectament desinfectades. La desinfecció amb Ozó en botigues, és molt aconsellable, ja que a més quedaran desinfectats tots els elements que es trobin en ella. Amb la neteja d'empreses, on hi hagi més ventilació, l'empresa de neteja, pot fer un tractament setmanal de les zones, per evitar la difusió de virus.

En la indústria alimentària, és molt important, que l'empresa de neteja realitzi el servei segons el protocol de neteja, i finalitzi la desinfecció amb Ozó per prevenir malalties tan greus com la salmonel·losi, la legionel·losi i el botulisme, i altres intoxicacions alimentàries.

Els Restaurants i Cuines són un focus de bacteris i gèrmens per les altes temperatures que s'assoleixen, i els aliments que es troben en ells. Encara realitzant la neteja de forma correcta, poden haver racons amb brutícia no desitjada, de manera que una desinfecció amb Ozó és més que aconsellable.

La neteja d'empreses com col·legis i guarderies, hospitals, clíniques, pisos després d'una obra, trens, autobusos, cotxes de lloguer, ambulàncies, etc. i així molts més, hauria de reforçar-se amb una desinfecció amb Ozó.

L'habitació d'un hotel, un cop realitzada la neteja, hauria de ser desinfectada amb Ozó, per garantir una estada totalment lliure de virus.

La neteja d'empreses s'està reforçant amb la desinfecció amb Ozó, sobretot en oficines amb moqueta, per eliminar àcars, bacteris i virus,

aportant un ambient més pur, fresc i exempt d'olors, el que es tradueix en una major qualitat de vida 

Articles recents

Et mantenim informat sobre les últimes tendències en el sector de la neteja industrial i novetats en tractaments de desinfecció

SERVEI DE NETEJA DE COL·LEGIS

     El 49% dels pares, amb fills escolaritzats, expressen la seva por que els seus fills emmalalteixin com a conseqüència de la falta d'higiene dels lavabos del seu col·legi. Una neteja ...

Neteja d'espais industrials

Com neteja d'espais industrials s'entén la neteja de naus, fàbriques i instal·lacions destinades a la producció de béns i serveis. La neteja de fàbriques en totes les accions i processos que són ...

NETEJA DE CLÍNIQUES

Les superfícies dels laboratoris farmacèutics o clíniques exigeixen un ambient asèptic i completament esterilitzat. S'ha de per tant elaborar un protocol de neteja i desinfecció per a cada clínica o laboratori farmacèutic, ...