93 330 03 41 limpieza@olssa.es Intranet clients Castellà

|

Català
Desinfecció amb Ozó Mètode de treball Nosaltres Contacte

Com s'elabora un pla personalitzat de neteja per a superfícies comercials?

NETEJA DE CENTRE COMERCIALS

Neteja per a superfícies comercials

Per poder realitzar la neteja d'un centre comercial, cal tenir la formació i informació de tots els procediments i tècniques que ha d'aplicar una empresa de neteja, per garantir un correcte estat de neteja i higiene.

 

La neteja de superfícies comercials, com poden ser botigues o tot tipus de negocis és clau perquè tinguin èxit. Una botiga, un local que estigui brut, descuidat o insalubre pot arruïnar ràpidament la reputació de qualsevol comerç, per molt bons que siguin els seus productes o serveis.

 

Els centres comercials són llocs amb una enorme afluència de públic. Normalment amb presència des de primera hora del matí fins ben entrada la matinada quan disposen de sales de cinema. Les zones amb necessitats de neteja específiques: negocis de restauració, botigues de roba, cinemes, lavabos, garatges ...

La neteja de grans superfícies comercials s'ha de resoldre envoltats contínuament de clients i vianants. La neteja s'ha de fer de manera constant, en persos torns, sense molestar ni els clients ni els treballadors de el centre comercial, i efectuar serveis de neteja amb problemes de neteja molt diferents.

 Es necessita constituir una plantilla de professionals ben formats i capacitats i amb experiència prèvia per saber desenvolupar i executar plans de neteja integrals de centres comercials que sàpiguen cobrir un gran nombre de fronts a el mateix temps.

 Neteja de l'Aparcament i aparcaments. Moltes vegades no se li dóna massa importància a la neteja de l'Aparcament de les grans superfícies comercials, però són igual d'importants que la neteja de les superfícies comercials que es troben a les plantes superiors. Habitualment el client entrarà precisament pel Aparcament a el centre comercial, de manera que un garatge brut i descuidat pot en primer lloc donar una pèssima imatge de centre comercial ia més pot esdevenir un focus de plagues i portar a un problema de salut important.

Neteja dels vidres i de les façanes. És important que la neteja de l'exterior de el centre comercial, es faci amb la mateixa freqüència que la neteja de la part interior. Fins i tot pot ser necessaris intervencions puntuals com neteges de grafits a les parets.

 

Neteja i desinfecció dels banys i lavabos. Aquestes zones han d'estar en perfectes condicions de neteja i desinfecció, i en un centre comercial, això implica un treball constant, a més d'establir persos torns de neteja i prestar molta atenció als detalls.

 

Neteja i desinfecció dels paviments, superfícies, aparadors, etc. A l'interior de el centre comercial, els treballs per a les empreses de neteja es multipliquen: polit i abrillantat de sòls, neteja d'aparadors, neteja i desinfecció de cuines als restaurants ... els serveis de neteja a realitzar per les empreses de neteja en els centres comercials, dependran de cada centre comercial, però sens dubte, els serveis de neteja seran molt nombrosos, i exigiran una important inversió de recursos, a més d'una planificació exhaustiva i molta dedicació.

 

La neteja de centres comercials per part de les empreses de neteja no és un treball que pugui realitzar-se a mitges o de manera descuidada. Només una empresa de neteja amb una plantilla forma i amb experiència, amb maquinària actual i una infraestructura, com la logística, podrà fer front amb èxit a toros les tasques de neteja que la neteja de superfícies comercials exigeixi.

pot fer front amb èxit a tots els treballs d'higienització imprescindibles per mantenir una gran superfície comercial sempre amb la seva millor imatge. 

Articles recents

Et mantenim informat sobre les últimes tendències en el sector de la neteja industrial i novetats en tractaments de desinfecció

NETEJA DE CENTRE COMERCIALS

Neteja per a superfícies comercialsPer poder realitzar la neteja d'un centre comercial, cal tenir la formació i informació de tots els procediments i tècniques que ha d'aplicar una empresa de neteja, per ...

SERVEI DE NETEJA DE COL·LEGIS

     El 49% dels pares, amb fills escolaritzats, expressen la seva por que els seus fills emmalalteixin com a conseqüència de la falta d'higiene dels lavabos del seu col·legi. Una neteja ...

Neteja d'espais industrials

Com neteja d'espais industrials s'entén la neteja de naus, fàbriques i instal·lacions destinades a la producció de béns i serveis. La neteja de fàbriques en totes les accions i processos que són ...